Offerte >

Workshop Salsa dansen Scheveningen

Wie het woord cocktail in de mond neemt, denkt automatisch aan exotische landen waar op het ritme van Zuid-Amerikaanse muziek de sensuele salsa tot stand komt. Wij dachten… waarom deze match made in heaven niet combineren: een cocktail workshop in combinatie met een workshop salsa dansen. Cocktails maken volgens de regels van de kunst om vervolgens salsa te dansen volgens de regels van de kunst. Ideaal om eerst het hoofd en de handen te laten werken om vervolgens je heupen en benen los te schudden. Een volledige lichaamsbeweging onder het mom van een cocktail workshop en een workshop salsa dansen… wat wil je nog meer!

Met een cocktail in de hand al dansend door het land zo zou je onze cocktail workshop met een vleugje workshop salsa dansen het beste kunnen omschrijven. Dit wordt zonder meer de meest swingende workshop die je ooit hebt gevolgd. Naast Scheveningen ook in Wassenaar en Hoek van Holland.

Workshop Salsa dansen Scheveningen

Offerte aanvragen

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?