Offerte >

Cocktail shaken met je vrienden

Als je met vrienden op stap gaat, kan het een gezellige kroegentocht of een avondje cinema worden. Misschien moet je deze keer echter iets anders uit de mouw schudden. En over schudden gesproken…mag het avondje uit met je vrienden dat tikkeltje meer zijn, dan is een cocktail workshop misschien wel iets voor jullie. Je kan er meteen een wedstrijdje van maken en jouw vrienden aftroeven met je neus voor het ideale aroma in combinatie met de meest sublieme garnering. Laat de mixologist in jezelf volledig los en wordt de held of cocktail queen van de cocktail workshop.

Leuk is ook dat je de ideetjes die je opdoet in de cocktail workshop nadien kunt toepassen als er wat vrienden of familie op bezoek komen. Weten zij veel dat je de kneepjes van het vak van onze professionele bartenders hebt geleerd.

Cocktail shaken met je vrienden

Offerte aanvragen

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?