Offerte >

Cocktail shaken vrijgezellenfeest

Treedt je soulmate binnenkort in het huwelijk of is je schoonbroer eindelijk door de knieën gegaan om je zusje ten huwelijk te vragen, dan weet je dat er nog een leuk feestje staat te wachten. Neen, we hebben het in dit geval niet over het huwelijksfeest zelf, maar wel over de vrijgezellen. En waarom niet eens op een originele wijze wat dieper in het glas kijken op deze bijzondere dag met een cocktail workshop.

Een cocktail workshop maakt je vrijgezellen helemaal ‘vrij gezellig’ en is zonder meer het startschot van een onvergetelijke dag. Toon je beste moves wanneer je als Tom Cruise in de film Cocktail op goddelijke wijze de ideale mix uit je shaker tovert. Zo zit jullie al helemaal in de mood om de rest van de dag en avond jullie shakende zelf helemaal te laten gaan. Wat rum hier, een beetje bachelor’s baileys daar en shaken maar!

Cocktail shaken vrijgezellenfeest

Offerte aanvragen

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?