Offerte >

Cocktail shaken tijdens familiedag

Altijd al dat jaarlijkse familieweekend willen vervangen door een…top-of-the-bill famieliedag? Waarom dan niet een keertje de familiedag in een plaatselijk zaaltje vervangen door een gezellig samenzijn tijdens een cocktail workshop. Jong en oud die hun beste beentje voorzetten om toch maar met de titel ‘beste cocktailmaker van de familie’ te gaan lopen. Je vader die zich een keertje voor het hoofd slaat omdat hij de drilboor door een keukenschort moet vervangen of je oom Jan die zelfs op de cocktail workshop weer de show steelt met zijn grappen en grollen.

Uit ervaring weten we dat een familiedag in de vorm van een cocktail workshop altijd weer garant staat voor een middag of avond vol lachende gezichten en warme momenten.  Momenten die we graag op de gevoelige plaat vastleggen om ze nadien samen nog eens door te nemen. Want daar draait het bij een cocktail workshop op een familiedag toch om… genieten van de momenten dat je omringt bent door de mensen waar je van houdt.

Cocktail shaken tijdens familiedag

Offerte aanvragen

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?