Offerte >

Cocktails maken en eten?

Het verschil in een cocktail maken en een goede cocktail maken, zit hem in het nauwgezet uitbalanceren van deze wonderlijke drank. Op zoek gaan naar de perfecte balans waarbij aroma’s, geuren en kleuren samensmelten tot een unieke harmonie. Wil je deze techniek ook onder de knie krijgen, dan zetten we jou met onze cocktail workshop alvast op het goede spoor. Onze professionele mixologists nemen je tijdens deze cocktail workshop letterlijk en figuurlijk bij de hand en onthullen maar al te graag hun menggeheimen alsook kun trucjes om jouw cocktail in een visueel meesterwerk om te toveren.

Omdat we van het principe ‘een hapje en een drankje’ houden en we jou niet graag met een lege maag naar huis sturen, bieden we onze cocktail workshop nu trouwens ook met een diner aan. Zo vloeit de namiddag en avond van het ene gastronomische orgasme in het andere over. Onze cocktail workshop inclusief diner kan bovendien op verschillende locaties plaatsvinden.  De perfecte cocktailingrediënten voor een fantastische avond bij jou in de buurt.

Cocktails maken en eten?

Offerte aanvragen

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?