Offerte >

Cocktail Workshop in de winter

De winter is waarschijnlijk niet meteen het moment dat je aan cocktails zit te denken. Zonde wel, want een vleugje cocktail workshop kan je hele winter opfleuren. Bovendien zijn er heel wat winterse ingrediënten en zelfs winterse cocktails die wel degelijk hun sneeuwmannetje staan tijdens de wintermaanden. Als Koning winter haar intrede doet, kan koningin cocktail op verschillend veel verrassende manieren je hart en de rest van je ledematen verwarmen.

Trek daarom je stoutste snowboots aan en probeer eens een cocktail workshop in de winter. Je zal meteen de donkere en koude winterdagen vergeten en in vliegende modus en met een rugzak vol cocktailkennis de lente en zomer tegemoet wandelen. Ideaal om eens buiten te komen en de ideeën die je hebt opgedaan tijdens je cocktail workshop in de zomer met vrienden en familie uit te testen. Zeg nu nog dat je niet naar de winter uitkijk!

Cocktail Workshop in de winter

Offerte aanvragen

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?