Offerte >

Cocktail Workshop Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes… het zal werknemers of klanten als muziek in de oren klinken, maar wat als je het bedrijfsuitje zelf moet organiseren. Er wordt verwacht dat je origineel uit de hoek komt en dat er nog lang over jouw bedrijfsuitje wordt gesproken. Een bedrijfsuitje is immers het ideale moment om even uit de muffe vergaderruimtes te ontsnappen en je collega’s of klanten op een iets informelere wijze te leren kennen. Een cocktail workshop biedt je letterlijk en figuurlijk alvast de ingrediënten om tot een perfecte mix van socializing, fun en teambuilding te komen.

Een cocktail workshop mag dan wel het tijdens een bedrijfsuitje het misschien allergische woord ‘work’ bevatten en het is inderdaad zelf je handen uit de mouwen steken, maar dan wel op een losse en informele manier. Wij van JUST SHAKE IT zien een cocktail workshop als de ideale kans om de band met je werknemers nog nauwer aan te halen en de onderlinge werksfeer voor de komende weken en maanden de hoogte in te stuwen.

Cocktail Workshop Bedrijfsuitje

Offerte aanvragen

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?