Offerte >

Escubelle Scheveningen

Escubelle is een gezellige strandtent aan de nieuwe boulevard op Scheveningen. Geniet van een workshop cocktail shaken, hapje of uitgebreide barbecue, omringd door een geweldige ambiance die al je zintuigen prikkelt.‚Äč

De meest luxueuze locatie aan het strand van Scheveningen met een prachtig uitzicht op de pier! Na een workshop Cocktail Shaken of Salsa kan je relaxen op hun loungebanken in de zon en op het terras om daarna te starten met een heerlijke bbq.

Met hun enthousiaste en vriendelijke bediening biedt Escubelle ruimte tot ongeveer 500 personen. Deze locatie is daarom ook erg geschikt voor uw bedrijfsuitje!

Escubelle Scheveningen

Offerte aanvragen


Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Amsterdam Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?