Offerte >

Cocktail Workshop Amsterdam

Bij onze partner Shake and serve Amsterdam (vestiging Noord Holland)

Boek nu een cocktail workshop in het hartje van Amsterdam. Tijdens een 2-uur durende workshop leert u de lekkerste cocktails maken. De cocktail workshops zijn een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest of uw bedrijfsuitje. Samen met uw vrienden of collega’s kunt u een 3-tal cocktails per persoon shake onder professionele begeleiding van hun cocktailshakers. U kunt bij ze terecht vanaf 10 personen. Tevens denken ze graag mee op het gebied van alcoholvrije cocktails of andere speciale gelegenheden!

Ga naar Shake en Serve >>

Bar Café Louis Davids vormt het decor van de workshops van Shake and Serve Amsterdam. Dit gezellige café in het centrum van Amsterdam biedt u tevens de mogelijkheid om hapjes te bestellen tijdens uw cocktail cursus of te dineren nadien. Bar Café Louis Davids heeft een heerlijk terras voor de deur en draait altijd muziek dat past bij uw groep. Indien u met de auto wilt komen, dan bieden ze de mogelijkheid om te parkeren voor de deur! Maar mocht u met het openbaar vervoer willen komen dan zijn ze ook zeer goed bereikbaar. Bar Café Louis Davids bevind zich op loopafstand van Station Amsterdam RAI en Station Amsterdam Amstel.

Cocktail Workshop Amsterdam

Offerte aanvragen


Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Amsterdam Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?