Offerte >

Workshop Cocktail Shaken & Salsa met BBQ en 2 drankjes

Mannen aan de BBQ, vrouwen gezellig met een cocktail in de hand... een plaatje dat ons meteen doet wegdromen van mooie lente- en zomeravonden. Zou het niet fantastisch zijn, moesten we deze twee zaken tot een mooie workshop kunnen combineren? Wat dacht je van een cocktail workshop waarmee je jouw cocktails naar een hoger niveau kunt tillen zodat je volgende BBQ de gasten helemaal met verstomming slaat. De kunst van de perfecte mix creeëren en je cocktail in geuren en kleuren opsmeuren. ‚Äč

Krijg je niet alleen dorst, maar ook al honger? Geen probleem... voor de watertandende cocktailliefhebbers kunnen we onze cocktail workshop ook met een overheerlijke BBQ afsluiten. En dit met een ruime keuze uit locaties zodat er altijd wel een locatie in jouw buurt is. Hoog tijd om met een cocktail workshop inclusief BBQ werk te maken van de twee belangrijkste bijzaken ter wereld. Wist je trouwens dat er speciale BBQ cocktails zijn?

Workshop Cocktail Shaken & Salsa met BBQ en 2 drankjes

Offerte aanvragen


Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?