Offerte >

Winterse cocktails met een winter cocktail workshop

Wanneer het buiten weer wat kouder gaat worden en de regendruppels richting sneeuw en hagel beginnen neigen dan kan je een opwarmertje wel gebruiken. Er zijn weinig zaken die je sneller dat heerlijke warme gevoel kunnen geven dan een stomende kop warme wijn. Nog wat kruiden erbij en de perfect mok glühwein staat voor je neus. De bijzondere mix van kruiden zoals kaneel, steranijs en kruidnagel maakt van glühwein voor ons de ideale wintercocktail, maar wist je dat er nog andere typische wintercocktails zijn? Ontdek zelf de beste cocktails voor de winter in onze winter cocktail workshop door justshakeit.nl

Winter cocktail met bier

Niet echt een wijnliefhebber? Geen nood, vervang de wijn door bier, voeg wat karaktervolle ingrediënten en citrus toe en je winterse zinnen worden meteen gestreeld. Ingrediënten die perfect met warm bier te combineren zijn, zijn onder meer honing, gember, limoen, een snuifje zout, kardemom en kaneel.

Winter cocktail met witte wijn

In het recept van de typische glühwein kan je rode wijn ook makkelijk door een droge witte wijn vervangen voor een iets zuurdere toets. Als extraatje zou je aan deze warme kop hemels wit goud nog wat cranberry- of granaatappelzaadjes kunnen toevoegen.

Winter cocktail met cider

Gebruik verse appelcider die je opwarmt om een winter cocktail te maken die net dat tikkeltje meer heeft. Wat nootmuskaat, kaneelstokjes, pimentbessen en appelsien toevoegen en je drankje is helemaal op en top. Wil je een extra pittige afdronk voeg dan nog een scheutje cognac toe. De cognac kan voor een iets zachtere smaak ook gewoon worden weggelaten.

Zegt het jou ook wel iets een wintercocktail? Probeer dan een van onze cocktail shaken winter workshops en verras de kerstman dit jaar met je eigen hartverwarmende cocktail.

Blijf vooral onze blog op www.justshakeit.nl volgen voor alles over cocktail shaken!

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?