Offerte >
5 januari 2022

Waarom een cursus salsa dansen volgen?

Omdat het bij Justshakeit.nl om veel meer draait dan het shaken van een cocktail alleen, bieden we ook de mogelijkheid om andere zaken in je lichaam te laten shaken met behulp van een cursus salsa dansen. Omdat deze dans die zich voortbeweegt op het ritme van Latijns-Amerikaanse en Caraïbische beats en bewegingen, leek een workshop cocktail shaken en een cursus salsa dansen ons de ideale combinatie. Want salsa kunnen dansen, heeft heel wat voordelen waar je misschien nog niet aan gedacht hebt. Laten we ze even kort op een rijtje zetten.

De voordelen van een cursus salsa dansen

We spreken niet zo maar over shaken als we het over onze cursus salsa dansen hebben want salsa vormt een geweldige workout. Je hele lichaam is in beweging en de calorieën verbranden als sneeuw voor de zon. Het is bovendien een bijzonder leuke workout want het verhoogt ook de aanmaak van endorfine… en laat dat nu net ons gelukshormoon zijn. Fun verzekerd dus! Uit onderzoek is ook gebleken dat salsadansers een beter zelfbeeld en een groter zelfvertrouwen hebben. Een goede danser straalt dit ook uit en roept bewondering op bij omstanders. Tot slot is salsa een combinatie van verschillende dansen. Dus als je deze dans onder de knie hebt, worden heel wat andere dansen automatisch toegankelijker. Oh ja, voor we het vergeten, salsa dansen is sexy… je verhoogt dus aanzienlijk je kansen bij het andere of zelfde geslacht.

Zegt jou een cursus salsa dansen in combinatie met een workshop cocktail shaken in de buurt van Scheveningen, Wassenaar of Hoek van Holland ook wel iets… aarzel dan niet om met ons in contact te komen!

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?