Offerte >
13 augustus 2019

Cocktail workshop van Justshakeit.nl en salsa dansen in Scheveningen

Wie het woord huwelijk in de mond neemt denkt niet alleen aan het huwelijk zelf, maar natuurlijk ook aan het bijhorende vrijgezellenfeest. Een moment om nog eens goed uit de bol te gaan, gewoon… omdat het moet en mag. Bij het organiseren van ons vorige vrijgezellenfeest zaten we echter met de handen in het haar. We hadden net 3 huwelijken achter de rug en onze inspiratie was dan ook ver te zoeken. Een kroegentocht… we kenden alle kroegen in Scheveningen al van binnen en van buiten, een stripper… kan het een beetje origineler, gewoon een BBQ dan… dat bruist niet echt van originaliteit. Tot iemand zich een bedrijfsuitje herinnerde waarbij een workshop cocktail shaken met een cursus salsa dansen werd gecombineerd. En dat in Scheveningen zelf.

In Scheveningen, Wassenaar of Hoek van Holland

We gingen meteen op onderzoek uit en ontdekten al snel dat dit weleens het perfecte vrijgezellenfeest kon zijn. Eerst wat cocktailkennis opdoen om nadien de benen te strekken. Een dagje vrijgezellen kan niet beter ingezet worden. De workshop zelfde leerde ons op korte tijd de geheimen van het cocktail shaken en bij het salsa dansen bleek de vrijgezel onverwacht de beste moves in huis te hebben. Het moet gezegd dat het een avond was om nooit meer te vergeten. Makkelijk ook aangezien de workshop cocktail shaken en de cursus salsa dansen in Scheveningen, Wassenaar of Hoek van Holland kan plaatsvinden. Je hoeft er dus geen tientallen kilometers voor te rijden. Altijd handig als het belangrijkste ingrediënt van je cocktail alcohol is. Een echte aanrader voor je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Geschreven door onze gastblogger Lisa

Blijf vooral onze blog op www.justshakeit.nl volgen voor alles over cocktail shaken!

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?