Offerte >
7 augustus 2018

3 Cocktail shaken trends voor 2020

Net zoals in de wereld van fashion en food, wordt het cocktail shaken landschap grotendeels bepaald door de trends van het moment. In 2018 zagen we nog de wederopstanding van de tiki drankjes zoals de Jungle Bird en een trend om in alles wat vloeibaar was mescal te gebruiken. Het moet een fantastisch 2018 voor de liefhebbers van likeur zijn geweest. Een nieuw jaar betekent echter nieuwe trends en technieken die we ook meenemen in onze cocktail shaken workshop!

Cocktail Trends: Tiki Cocktails

Wie al eens een cocktail shaken workshop in 2019 heeft gevolgd, weet dat Tiki cocktails super hot en trendy waren in 2019. Deze trend, die in de jaren 30 en 40 van de vorige eeuw ook populair was, zien we in 2020 niet snel veranderen. En neen, je hoeft tegenwoordig niet door een bamboedeur naar een ober met een hawaïhemd te wandelen om dit tropische drankje te kunnen krijgen.

Cocktail Trends: Japanse Gin

Enkele jaren geleden zou je niet aan Japan gedacht hebben, moest je het woord whisky in de mond hebben genomen. Toch produceerde het land afgelopen jaren prijswinnende whisky’s zoals de Nikka en Suntory. En nu zetten ze volop in op de ginwereld… yuzu, peper en groene thee gin… wie denkt nog aan het Verenigd Koninkrijk als het op gin aankomt. Je zal merken dat tijdens een cocktail shaken workshop gin nog steeds een prominent plekje inneemt.

Cocktail Trends: Cocktails op basis van sherry

Vele mensen denken bij het woord sherry aan een oude fles die al jaren stof heeft zitten snuiven in de vergeten kast van je grootmoeder. De drank die ooit de beste wijn ter wereld werd genoemd, wordt nu spijtig genoeg onterecht naar achteren geschoven. Maar niet voor lang… er zijn enkele kleine bodega’s die hun eigen productie hebben opgestart en deze sherry slaat duidelijk aan! 2020 is sherry year!

Blijf vooral onze blog op www.justshakeit.nl volgen voor alles over cocktail shaken!

Privacy & Cookies Kantoor Scheveningen
Cocktails maken en eten? Cocktail Workshop Wassenaar Cocktail Workshop Scheveningen Cocktail Workshop Den Haag Cocktail Workshop Hoek van Holland Cocktail shaken Wassenaar Cocktail shaken Scheveningen Workshop cocktail maken Scheveningen Workshop Salsa dansen Scheveningen Cocktail Workshop in de winter Cocktail Workshop in de zomer Cocktail Workshop Bedrijfsuitje Cocktail shaken tijdens familiedag Cocktail shaken met je vrienden Cocktail shaken vrijgezellenfeest Salsa dansen na een cocktail?